top of page
אורז מטוגן ורענן
נתקלתם באורז עצוב שנשכח במקרר? הנה דרך מצוינת להחזיר אותו לחיים ומומלץ לצרף אליו כמעט כל ירק שנמצא על סף זריקה לפח. כתב וצילם: גל ממליה...
נשנוש קליפות קריספי
אתם הולכים לצחוק מכמה שזה קל, טעים ובר נשנוש מתכון וצילום באדיבות מיכל לויט אתם הולכים לצחוק מכמה שזה קל, טעים ובר נשנוש: מחממים תנור...
מטבוחה מעגבניות בשלות מידי
המתכון הזה יעשה חסד עם העגבניות השמנמנות שנחו במקרר יותר מידי. מומלץ עם חלה טרייה. המתכון מבלוג האוכל של עוז תלם | צילום: אסף אמברם רשימת...
טבעות גבינה אפויות
הגבינה הצהובה מתחילה להתייבש? קבלו מתכון לחטיף מרענן וכייפי שיתאים לכל שעה ביממה. כתב וצילם: עמרי פולק מהבלוג שביתה איטלקית רשימת מרכיבים...
ממרח משאריות קישואים
רוקנתם קישואים לממולאים? במקום לזרוק את השאריות, הכינו מהן ממרח טבעוני ממכר. מתכון מאת מתן שופן, עיתונאי אוכל ובעל הבלוג טוניס שולחן...
רוטב עגבניות א-לה דרום איטליה
לקראת סוף הקיץ כשיבול העגבניות בשיא והמחיר בשפל, מכינים בקלות בסיס לרוטב עגבניות עשיר שמחזיק זמן רב ללא חומרים משמרים מתכון חם חם ומפנק...
bottom of page