מתכון וצילום באדיבות מיכל לויט

נשנוש קליפות קריספי

אתם הולכים לצחוק מכמה שזה קל, טעים ובר נשנוש:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

לוקחים קליפה של כל ירק (גזרים, צנוניות, לפת, תפוחי אדמה, קישואים, חלקים רכים של בצל שלא רציתם, הבנתם את הרעיון…)

מכסים בשמן זית ותבלינים (לדוגמה: פפריקה מעושנת, זרעי כוסברה, זרעי שמיר, אבקת שום, או אפילו קינמון לקבלת טעמים מתוקים יותר).

מניחים את הקליפות בשכבה אחידה על מגש, וזורקים לתנור ל-40 דקות (כדאי לבדוק את התנור ולהפוך בין לבין, משך האפייה תלוי בעובי הקליפות). מוציאים. זורקים קצת מלח גס, קצת בצל ירוק.

מנשנשים. 

הכנתם את המתכון? האשטגו – lovefoodnotwaste#

נשנוש קליפות קריספי

 

מתכון וצילום באדיבות מיכל לויט

 אתם הולכים לצחוק מכמה שזה קל, טעים ובר נשנוש:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

לוקחים קליפה של כל ירק (גזרים, צנוניות, לפת, תפוחי אדמה, קישואים, חלקים רכים של בצל שלא רציתם, הבנתם את הרעיון…)

מכסים בשמן זית ותבלינים (לדוגמה: פפריקה מעושנת, זרעי כוסברה, זרעי שמיר, אבקת שום, או אפילו קינמון לקבלת טעמים מתוקים יותר).

מניחים את הקליפות בשכבה אחידה על מגש, וזורקים לתנור ל-40 דקות (כדאי לבדוק את התנור ולהפוך בין לבין, משך האפייה תלוי בעובי הקליפות). מוציאים. זורקים קצת מלח גס, קצת בצל ירוק.

מנשנשים. 

הכנתם את המתכון? האשטגו – lovefoodnotwaste#

נגישות