מתכון וצילום: יובל מוזס, בלוג שירה אכילה

סלט חסה צרובה

כתב וצילם: יובל מוזס מהבלוג שירה אכילה

החסה גידלה שוליים חומים ולא מעוררת תיאבון? הנה רעיון מעולה עבורה

רשימת מרכיבים:
חסת רומיין (חסה פשוטה)
תותים או פרי אחר
שקדים קלויים או גרעינים אחרים
גבינת פרמז'ן

רשימת מרכיבים לרוטב:
2 כפות שמן זית
כף חומץ פטל (ניתן גם להשתמש בחתיכה מהפרי, ולרסק אותה לתוך הרוטב)
מלח ופלפל
חצי כפית חרדל

הוראות הכנה:
חותכים את החסה לחצי ומורחים במעט שמן זית (מלח נשים בהמשך).
מחממים מחבת ברזל או שמניחים על מנגל לוהט.
צולים את חצאי החסה 2 דקות על אש גבוהה, כשהצד החתוך כלפי מטה (בתחילה לחצו מעט את החסה לתחתית).
לאחר 2 דקות הצד התחתון יהיה חרוך, אם לא השאירו לעוד כחצי דקה.
מעל חתיכות החסה פזרו פרי (תותים, נקטרינה וכו') וגבינה (פרמז'ן או מוצרלה).
ערבבו יחד את רכיבי הרוטב ופזרו מעל המנה.

הכנתם את המתכון? האשטגו – lovefoodnotwaste#
לעוד מתכונים של יובל: https://ediblepoetry.wordpress.com/
https://www.facebook.com/pg/ShiraAchila/photos/?ref=page_internal

סלט חסה צרובה

כתב וצילם: יובל מוזס מהבלוג שירה אכילה

מתכון וצילום: יובל מוזס, בלוג שירה אכילה

החסה גידלה שוליים חומים ולא מעוררת תיאבון? הנה רעיון מעולה עבורה

רשימת מרכיבים:
חסת רומיין (חסה פשוטה)
תותים או פרי אחר
שקדים קלויים או גרעינים אחרים
גבינת פרמז'ן

רשימת מרכיבים לרוטב:
2 כפות שמן זית
כף חומץ פטל (ניתן גם להשתמש בחתיכה מהפרי, ולרסק אותה לתוך הרוטב)
מלח ופלפל
חצי כפית חרדל

הוראות הכנה:
חותכים את החסה לחצי ומורחים במעט שמן זית (מלח נשים בהמשך).
מחממים מחבת ברזל או שמניחים על מנגל לוהט.
צולים את חצאי החסה 2 דקות על אש גבוהה, כשהצד החתוך כלפי מטה (בתחילה לחצו מעט את החסה לתחתית).
לאחר 2 דקות הצד התחתון יהיה חרוך, אם לא השאירו לעוד כחצי דקה.
מעל חתיכות החסה פזרו פרי (תותים, נקטרינה וכו') וגבינה (פרמז'ן או מוצרלה).
ערבבו יחד את רכיבי הרוטב ופזרו מעל המנה.

הכנתם את המתכון? האשטגו – lovefoodnotwaste#
לעוד מתכונים של יובל: https://ediblepoetry.wordpress.com/
https://www.facebook.com/pg/ShiraAchila/photos/?ref=page_internal

נגישות