אתם הולכים לצחוק מכמה שזה קל, טעים ובר נשנוש
מתכון וצילום באדיבות מיכל לויט
אתם הולכים לצחוק מכמה שזה קל, טעים ובר נשנוש: מחממים תנור ל-200 מעלות.
לוקחים קליפה של כל ירק (גזרים, צנוניות, לפת, תפוחי אדמה, קישואים, חלקים רכים של בצל שלא רציתם, הבנתם את הרעיון…)
מכסים בשמן זית ותבלינים (לדוגמה: פפריקה מעושנת, זרעי כוסברה, זרעי שמיר, אבקת שום, או אפילו קינמון לקבלת טעמים מתוקים יותר).
מניחים את הקליפות בשכבה אחידה על מגש, וזורקים לתנור ל-40 דקות (כדאי לבדוק את התנור ולהפוך בין לבין, משך האפייה תלוי בעובי הקליפות). מוציאים. זורקים קצת מלח גס, קצת בצל ירוק.
מנשנשים.
הכנתם את המתכון? האשטגו – lovefoodnotwaste#
Comments